1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2339013

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Dom vinner för att de har fått deras stjärnor att göra det hårda och tråkiga jobbet. Kolla i tredje när dom dödade av minuter efter minuter och kvävde Löven. Spelare som Kelleher, Powell, Vessel, Forsberg osv spelade enkelhet och med marginaler och bara lättade på trycket

Ska man ge HV cred så har dom fått in stjärnorna i systemet, accepterat rollerna samt följa de taktiska direktiven och spela enkelt när det behövs. Man hade ju hoppas på att de inte skulle få ihop det när alla skickliga spelare vill spela PP och göra poäng, men de har fått in en enkelhet i sitt spel de kan plocka fram i matcher då det behövs. Hatten av!

Där har våra "stjärnor" och ledare något att lära sig av om man vill gå längre än i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Jag är inte förvånad att dom har lyckats, Har man bra ledarskap och ett gemensamt tydligt mål så rättar alla in sig i sina roller och kör.
Kan inte förstå att många har varit så övertygade att det inte skulle funka för dom.
När Gradin valde att endast plocka in 1 och HV plockade in 5 spetspelare så förstog jag direkt hur det skulle se ut.
Man hade ett litet hopp om att det skulle vara vi som köpte in det sista pusselbitarna för att utmana. I stället tog dom sista viktiga steget. Tyler och Powell är sjukt vassa, Och har fått Forsberg att vakna till liv!

Avslutningsvis så
Så skämmer Rahimi ut sig IGEN, samma frustration som förra året när dom blir överkörda. Nu laddar han ett slagskott sekunden innan slutsignalen rätt på Talor Mattsson! Är avstängd nu!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Ja det blir lite av steg 2, sen tycker jag nog att våra stjärnor gör det hårda jobbet under slutspelet men när Vigge skadas så blir det tyvärr för tunt. HV skulle nog utan större problem fixa en skada på Vesslan. Sen är det lite speciellt med 16 forwards det kommer vi kanske inte ha råd med men en Kehller i 3 kedjan
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: kanske det bästa hv gjorde var att lyckas övertala tommy samuelsson, en tränare i god shl-klass som har både namn och erfarenhet att få igenom hans ord även mot de mest diviga av stjärnor, lägg därtill stillman och thermell som också är otroligt bra tränare

jämfört med modo som när dom åkte ur körde vidare med andreas johansson, lite skillnad på alla plan :)

det klart att 30 miljoner i spelarbudget gör sitt, men det ska ihop också
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Ja, nu har de förvisso inte gått upp riktigt ännu. Men HV71 har gjort det mesta rätt sen de åkte ner, det får man ge dem.
Kommentera