1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478572 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2339070

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Jag är inte förvånad att dom har lyckats, Har man bra ledarskap och ett gemensamt tydligt mål så rättar alla in sig i sina roller och kör.
Kan inte förstå att många har varit så övertygade att det inte skulle funka för dom.
När Gradin valde att endast plocka in 1 och HV plockade in 5 spetspelare så förstog jag direkt hur det skulle se ut.
Man hade ett litet hopp om att det skulle vara vi som köpte in det sista pusselbitarna för att utmana. I stället tog dom sista viktiga steget. Tyler och Powell är sjukt vassa, Och har fått Forsberg att vakna till liv!

Avslutningsvis så
Så skämmer Rahimi ut sig IGEN, samma frustration som förra året när dom blir överkörda. Nu laddar han ett slagskott sekunden innan slutsignalen rätt på Talor Mattsson! Är avstängd nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Silly: rDet finns något i Björklöven som är konstigt , en sorts frustrationen , ilska , nåt du ser men kan inte sätta ett riktigt ord på det ..
Typ: :ni kan fara åt hell alla , skyller själv om ni är i vägen ..
Kommer det ifrån ledare eller hur får man dessa spelare att dra åt samma håll , eller letar man sådana spelare ,eller är det i dricksvattnet bär uppe .
Hockey är en kroppskontakt sport men gränser finns det .

Våld å idioti skall aldrig segra i min värld och i sport .
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Silly: Blir Rahimi avstängd i denna final också pga en idiotgrej så hoppas jag att han inte spelar i löven någon fler gång
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Silly:
Dem hade också tio millar mer i budget. Jag Gradin hade kunnat gjort det mycket bättre enligt mig. Och sluta tjata om Kelleher hitta någon annan att runka åt.
Kommentera