1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479841 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2339122

Sv: Apropå ingenting...
jonsson:
Den där så kallade Löven-experten är ju tragisk. Han är så ofattbart enögd att det blir komiskt.

Två citat från artikeln du nämnde:

"Det vi såg i andra delen av första perioden var bland det mest fysiska och vårdslösa spel jag sett på ett tag. Det var ganska ovärdigt, men det gav resultat. Björklöven blev frustrerade när de inte fick med sig något (domarna missade två sooooolklara utvisningar på HV) och sedan small det bakåt istället."

"Angående domarna så är jag förvånad över hur de väljer att lägga sin nivå. De släpper i princip allt framför målen och efter avblåsning. Till och med rena överfall, men plockar pet med klubban och små fasthållningar. Det känns som en uppviglande domarstil som ger matcherna möjligheten att spåra ur. Jag kan förstå att Björklövenlägret var frustrerade över insatsen efter matchen. Om nivån ska vara så här måste Björklöven spela fulare, mera vårdslöst för att vinna."

Det vore som att släppa loss vår J F K som krönikör hos Allehanda :-)
Med skillnaden att J F K faktiskt kan formulera sig när han skriver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rockson: Ingen är dock mer enögd än "Totto" Rhodin i Löfbergs Arena. FBK är alltid bäst och motståndarlaget är ordentligt tillbakapressade och chanslösa.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rockson:
Skulle vara intressant höra deras logik, alla andra lag spelar vårdslöst, men konstigt nog är det motståndarna till Björklöven som åker på skador.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rockson: Det sjuka är att det i mina ögon är Löven som välkomnat det fula spelet. Man har i två raka slutspel spelat väldigt fult med hög skaderisk. Vad jag kommer ihåg från semifinaler och framåt har följande spelare skadats mot Löven.
Tim Juel, David Lilja, Hugo Reinhardt, Sebastian Hartmann, Sam Vigenault, Tex Williamsson, Jonas Gunnarsson och Emil Andrae. Det är de jag kommer ihåg.

Personligen tycker jag att det är en sjukt hög siffra spelare för fyra slutspelsserier.

Sedan är det såklart trist med Lövens backskador, men två av dem hände långt innan slutspelet.
För övrigt skrev jag redan ifjol att det var oerhört märkligt att Kenttä skrev på ett år till för Plant. Redan ifjol såg man att han skyddade sig oerhört dåligt och hade lite lätt för att skada sig. Sjukt trist att spelare måste sluta pga skador:(
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rockson:

Det går inte att läsa VK, det är som att läsa en supportertidning, aldrig att de vågar vara kritiska och ställa några tuffa frågor.

En fråga som vore lämplig att ställa är:

"Ni har två backar på bänken, men väljer istället att flytta ner två forwards varför?"

Om nu löven skulle torska finalen så lär det skyllas på backskadorna, men alla ska komma ihåg att de har två backar ombytta som inte får spela.

Vänta bara tills Holmlund vaknat upp och producerar nått nytt alster, det kan bli fantastisk läsning.
Kommentera