1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2339145

Sv: Apropå ingenting...
Rockson: Det sjuka är att det i mina ögon är Löven som välkomnat det fula spelet. Man har i två raka slutspel spelat väldigt fult med hög skaderisk. Vad jag kommer ihåg från semifinaler och framåt har följande spelare skadats mot Löven.
Tim Juel, David Lilja, Hugo Reinhardt, Sebastian Hartmann, Sam Vigenault, Tex Williamsson, Jonas Gunnarsson och Emil Andrae. Det är de jag kommer ihåg.

Personligen tycker jag att det är en sjukt hög siffra spelare för fyra slutspelsserier.

Sedan är det såklart trist med Lövens backskador, men två av dem hände långt innan slutspelet.
För övrigt skrev jag redan ifjol att det var oerhört märkligt att Kenttä skrev på ett år till för Plant. Redan ifjol såg man att han skyddade sig oerhört dåligt och hade lite lätt för att skada sig. Sjukt trist att spelare måste sluta pga skador:(
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tar ett snack med Rahimi. Avslappnat samtal, två grisar emellan. Karln har nog bara sovit dåligt senaste tiden. Löven kan faktiskt lugga HV om stolparna är på deras sida igen. Popovic måste ju dra från Umeå, tråkigt att inte få en minut speltid.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Vad som är ännu mer anmärkningsvärt är att det är tre målvakter på den där listan. Känns som de har satt i system att ta vägen framför mål och så fort de känner minsta kontakt kasta sig över målvakten. Eller som i Hutchings fall, medvetet tackla in en spelare mot Tex trots att skaderisken är uppenbar. Det är inte en slump, och det är framförallt inte en slump att det är samma spelare som gång på gång tenderar vara inblandade i dessa "oturliga" situationer.
Kommentera