1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478710 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2339673

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Som sagt har jag aldrig sagt att jag har rätt, jag sa bara att jag inte var den enda som hade den åsikten. Verkar vara väldigt, väldigt, väldigt svårt att förstå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Satan så snyggt av HV.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoseGonzales:

Men du använde disciplinnämndens beslut för att stärka din egen åsikt eller hur? Då måste man ju anse att det är en källa som väger tungt och har rätt?

Du har inte svarat på frågan ifall du anser att det var rätt beslut i de övriga situationerna jag räknade upp. Eftersom du inte vågar (för då skulle du se dum ut) antar jag att du tycker det var felaktiga beslut.

Eftersom disciplinnämnden enligt din egen definition här i början är en bra källa för vad som är rätt och fel så har du alltså fel i 4 av 5 situationer (de jag räknade upp + rahimi).

Per definition gör det dig då till en enögdsupporter och det du anser är fel 80% av gångerna. Så nu har vi analyserat det och vet hur vi ska förhålla oss till ditt tyckande. När Jose tycker att en situation ska anmälas eller frias betta emot detta eftersom det är fel 80% av gångerna.

"Svårare än så är det inte, fast för dig är det iofs rätt svårt ibland."

Nej du har rätt det var svårt att förstå vad du ville få ut av detta och speciellt vad du ville få ut av att blanda in disciplinnämndens beslut för att framhäva att du själv hade rätt.
Kommentera