1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2341895

Sv: Silly season
KB65: Du må ha rätt om sociala medier. Det kanske också är det viktigaste - jag vet inte. Emellertid, så är jag litet på krigsstigen idag efter att två dagar i rad bevittnat två bedrövliga sändningar i MoDo Channel. Sändningen idag och igår var så otroligt amatörmässiga - jag tycker faktiskt att det är upprörande. Jag tror inte att det gagnar framtida intäkter från sponsorer.

Se hur VIK kommunicerar att Bergman blir kvar i klubben. VIK TV presenteras av några sponsorer, spelaren presenteras av en sponsor och intervjuerna är med existerande sponsorer som bakgrund.
Förvisso subjektivt, men personligen tycker jag att detta klipp är mer levande än vad vi sett i MoDo Channel på länge. Det innehåller highlights och intervjuer som för en lekman som mig förefaller prydligt ihopklippt.

Jag tycker att detta är en rättvis jämförelse.
- Vi borde inte vara underlägsna VIK organisationsmässigt
- Det är en nyhet som det rimligtvis har funnits lång tid att förbereda hur den ska kommuniceras
- Det är väl egentligen ingenting i klippet som är avancerat?

Vilket lag tror ni har mest nöjda sponsorer?

Jag förväntar mig att JW tar tag i detta, för en ordentlig uppryckning är en akut nödvändighet för att inte gå miste om betydande sponsorintäkter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Snipan: Eh, jag vet inte. Tar nog hellre än live intervju med taskig uppkoppling än en ihop klippt reklamfilm. Jag tycker och tror inte livesändning hur en spelare presenteras är eller kommer vara en nyckel punkt gällande sponsorer. Utan det är endast något som kommer kollas på av de extremt insatta och intresserade bortsett från om de skulle vara någon extrem värvning likt om Hedman skulle komma hem om några år osv.

Det skulle kosta mycket mer än vad det smakar, då är det klokare att investera på annat.
Kommentera

Sv: Silly season
Snipan:
Just det här med att avisera en sändningstid och sen inte leverera, även om det så bara rör sig om ett par minuter, (en evighet i sammanhanget) är så väldigt oproffsigt.
Kommentera