1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479920 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2344882

Sv: Apropå ingenting...
J F K: jag blir lite osäker nu på vad det var jag skrev som fick ditt huvud att bildligt talat explodera, du borde öva på den där aggressiva tonen den känns lite onödig?

Nej jag tycker inte att det är hela världen att ”nån skäggig idiot” står och crosscheckar och slår framför egen kasse. Så ser det ut i bokstavligt talat VARJE hockeymatch sedan 30 år tillbaka. Jag tycker att tekniska spelare absolut har en plats i dagens hockey, däremot SMÅ tekniska spelare har väl alltid haft det lite tufft? Det känns ganska naturligt att dom löper större risk för att bli mos. Hockey är ju en kontaktsport, små tekniska killar kanske ska spela innebandy istället? Jag vet inte, det här med att det gör ont. Ja hockey gör ont? Varje match i hela karriären gör ju åtminstone lite ont?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Förlåt att jag har dåligt tålamod, men du verkar ju inte ens vilja förstå.

Små spelare som Kelleher dominerade innan slutspelet, men försvann helt i finalserien. Tror du att det är en ren tillfällighet eller är det möjligen en liten gnutta mer kraft som används, lite mer hakningar, lite mer fasthållningar? Woods var riktigt bra mot KIK och framförallt i grundserien, men försvann fullständigt när han mot Löven inte längre kunde komma in på mål för att nivån plöstligt är en helt annan, trots att jag tror att även du kan medge att det är exakt samma regelbok (där är jag faktiskt inte säker)???
Jag tycker att det är på svenska rent förbannat tråkigt att en rätt medioker väldigt stor skäggig kille med begränsat spelsinne (gäller både Torp och Rahimi) kan göra så att de spelare som för mig är anledningen till att jag älskar sporten helt enkelt inte ens får en reell chans. I NHL insåg man att det helt enkelt inte fungerar att man låter dessa typer få förstöra underhållningen och införde "nolltolerans" mot spelförstörande. Vi har varit hyggliga på det, för att i det här slutspelet helt släppt det.

Tror du att det finns någon specifik anledning till att både MoDo och HV anser att man inte kom in på mål just mot Löven eller tror du att "hockey gör ont" så det gör alltid lika ont? Har du reflekterat över att man kan slå olika hårt och att det inte är så att crosscheckingar alltid funnits?

Med ditt resonemang om att få ont tolkar jag det som att vi helt enkelt borde vänja oss vid hjärnskakningar och skador för det är en del av sporten? Inte att vi faktiskt borde försöka motverka dem.
Kommentera