1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480345 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2346095

Sv: Silly season
J F K:

Undra om Strömgren är nöjd med sin speltid och utveckling kontra att spela i en 1-2 kedja i allsvenskan och få PP tid.

Har svårt att se honom gå in ordinarie i Rögle nästa år. Känns som de har andra unga forwards som ligger före samt att man kommer fylla på med etablerade namn högre upp.

Skulle det vara läge för Hinken att testa med ett lån över hela säsongen. Han kan få en plats i en tredje, ett bättre alternativ än Mannberg för att få in lite mer offensiv.

Woods-Sam-Marenis
Sveningsson-EJK-Aagaard
Strömgren-Westfält-Ohlsson
OP-Nordin-Sylwander

Alternativt testa byta plats på Sven/Aagaard och Strömgren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Svårt att veta. Han är lite vek och dålig defensivt. Jag tror verkligen att seniorspel hade passat honom bättre än att glida runt lite som junior där det är mer tuta och köra samtidigt som det fysiska spelet inte är på samma nivå. (Även om det är mycket tacklingar, men inte med samma rutin att utnyttja kroppen för att vinna fördelar.)
Visst kan man argumentera för att Strömgren fått chansen att utveckla hans redan starka sidor, men samtidigt så har han inte alls blivit utmanad på de svagheterna som måste slipas till för att bli en A-lagsspelare.

(Jag tycker inte att alla måste drillas till att bli lika bra på allt, men det finns en grundnivå fysiskt och defensivt man måste hålla om man inte är exceptionellt stark offensivt).
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Han kommer säkert bli riktigt bra på sikt, men just nu sticker han inte ens ut märkbart i J20. Satsar hellre på Theo Jacobsson som redan finns i verksamheten om vi nu ska ge utrymme till en junior.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Strömgren gjorde sitt val, vill helst aldrig se han i MoDo igen
Kommentera