1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2347078

Sv: Silly season
Mano: hoppas vi vill satsa på annat än breddynga
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: Fattar såklart vad du vill, vi är alla mest sugna på att få in bröderna Sedin, 31 år gamla. Men det är ju som det är att spela på den här (skit)nivån och vi kommer att få värva spelare som på papperet ser ut som chansningar. För ett år sen visste med säkerhet majoriteten av forumet här inte vem Sam Vigneault ens var - och när han värvades tog vi alla tag i snuttefilten "han är nog tänkt som tredjecenter,va?". Hans EP-siffror skvallrade ju inte om att vi våren efteråt skulle sitta och gråta blod över att ha tappat en ligans bästa spelare. Vi får helt enkelt hoppas att när vi värvar en ersättare - som säkerligen inte kommer att ha snittat en poäng i AHL senaste sässen - så kan denne utvecklas till en ledande spelare för oss.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein:
Jo men så ser det ut varje säsong och får man tro forumet gör det inget att Vigge att lämna men lite tyngre att Max lämna.

Apropå Max så tror jag det är bra för honom att lämna, skulle t.o.m. tycka att han går till ett satsande div 1 lag så han får träna på sin offensiv.

Och gissar att både Frontis och jag vill att Nordin skall vara 13fw
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: Älskar när man berikar språket, breddynga är inget jag vill se, men förstår pdin åsikt
Kommentera