1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347287

Sv: Silly season
Frontschwein: Mellanmjölkskonceptet tog oss till en andraplats i serien och en hårsmån från final. Tror Karlin och Hinken är väl medveten om vad som fungerade och inte fungerade.

Sen vet jag inte vilken säsong du har kollat på i vintras, men den har väl varit allt annat än genomsyrat av bärande juniorer eller division 1-spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: tror att han syftar mer allmänt att om vi ska avancera i seriesystemet så måste vi ersätta klass med klass. Det kommer inte funka att som vissa menar att ha tex Nordin i en 3e kedja i början på säsongen. Modo ska ha resurser för att satsa varje år oavsett om djurgården eller Oskarshamn åker ner i allsvenskan.
Jag blev också oerhört besviken förra säsongen då man tidigt sa att truppen behövde spetsas och sedan låter Modigs gå till att börja med och sedan enbart lyfter in en fwd innan deadline. Det var för mig ett stort misslyckande från hinken. Att sedan försvara sig med att marknaden var tunn då andra lag lyfte in spets blir lite löjligt. Visst det hade kostat, men man behöver kanske inse att det måste få göra det ibland. Man hade uppenbarligen pengar kvar i kassan och 2-3 hemmamatcher till mot hv71 i en final hade betalat av den satsningen enkelt.

”Mellanmjölkskonceptet tog oss till en andraplats i serien och en hårsmån från final.”
Ingen har någonsin tagit sig till shl genom att vara en hårsmån från final.
Kommentera