1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347319

Sv: Silly season
Dr.Krykov: Fick äta upp mina ord litegrann om HV71, då de faktiskt gjorde det absolut mesta rätt. Det var dock ingen promenad genom HA, trots de historiskt bästa förutsättningarna någonsin.

Säger inte att det inte kommer bli så för DIF, men det återstår ändå att se hur resten av lagbygget fortskrider och hur inledningen på säsongen blir. Redan från start till slut så hade HV71 ett enormt stöd och uppbackning från både supportrar och företag i Jönköping. Det är mer av en utmaning i Stockholm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: Jag tror inte DIF får samma resa och återtåg som HV. HV fick ju ihop det väldigt bra och mycket gick vägen för dem i allt som kan strula. Det studsade ju också klart mer med dem än mot dem i slutspelet med 2 sudden segrar i finalen.. som Samuelsson sa i en intervju -vi vet alla att det är små marginaler men det är verkligen små marginaler.. Men det är ju inget nytt för en MoDoit 😏 Stark säsong av oss ändå och jag tror vi har nåt bra på gång närmsta åren, nyttigt med slutspelserfarenhet! Vi är snart tillbaka!! 💪💪👊👊🤙🤙
Kommentera