1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479635 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347900

Sv: Silly season
KB65: okej men om detta bara är en sandlåda där alla säger att "modo är bäst" så vete tusan om man ids kika in här mer. den skämtsamma "modo är bäst snyggast o vackrast" som smugit sig in här där man kör med det tugget för det känns lättare att acceptera att vi blir akterseglade av de nuvarande SHL-lagen, istället för att inse att vårt tåg nog gick närmaste 2 åren efter vi rasade ur. Att vi inte kunde göra en satsning och resning likt HV tex, får en ju att börja undra. Vi blir brandskattade varje säsong på vårt bästa. Kommer vi tillbaka?

Men tills vidare kan man ju sitta med underbett, titta i kors och med dreglet rinnande på hakan påstå att "vi är världens bästa klubb".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
dempa:
Klart vi kommer tillbaka sannolikt redan nästa år ;)
Kommentera

Sv: Silly season
dempa: Vi har varit nära två av de senaste tre åren. Ingen förväntade väl sig att det skulle gå så bra redan första året med nuvarande ledning. Jag har enorm framtidstro inför nästkommande säsong och även efter det.

Men visst, det kanske är roligare att hänga som ett gäng gnällkukar här istället? I mitten på maj.
Kommentera

Sv: Silly season
dempa: Om vi bortser från de lag som gått upp så har bara Löven varit närmare än oss de senaste tre åren. Borde VIK, BIK, SSK, Mora och AIK lägga ned sina satsningar då de ändå är chanslösa menar du?
Kommentera

Sv: Silly season
dempa: Du får gärna lyfta nivån varje dag här på forumet. Var det här ditt bästa försök?
Kommentera