1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481275 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2347916

Sv: Silly season
J F K: alla lag har ju å andra sidan ”stjärnvärvningar” i SHL. Jag vet inte hur det skulle kunna låta värre än förra säsongen, det var en djup avgrund mellan vad den gemene supportern ansåg och den riktning som klubben tog. Tänker så klart på ledarskapet.

Så att vi tappar sportchefen som benhårt höll fast i det sjunkande skeppet för att göra en panikförändring i sista stund, det upplever inte jag som en katastrof.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Olle:

Jag tror ni kommer må bra utan nubben. Vill föreningen ta nästa steg så är det nog bra att ta någon utifrån, höja kravbilden och som inte är o h petar i allt.

Känns ju som nubben helst vill leta fynd och utveckla dessa samt unga spelare. För honom hade det nog kvittat om det var i toppen av HA eller botten av SHL.

Tror ni har större chans att etablera er på riktigt utan nubben. Helt rätt läge att byta när ni klarat det första svåra året.

Däremot blir det intressant att se om han lyckas bättre i HV än i Frölunda. Är han en sportchef som blir lika lyckad i en storklubb och med rejäl börs?

Det enda frågetecknet jag ser i en annars bra trupp är målvakten samt hur Ante kommer lyckas vara headcoach. Klarar han pressen om det blir en rejäl svacka eller startar tungt. Det är en jävla skillnad att vara assisterande kontra huvudtränare. På forwardssidan ser ni ut att ha minst två bra offensiva kedjor och resten av spelarna räcker till att bygga stabila tredje och fjärde. Backsidan har uppgraderats och svaga spelare som zajac och bohm är borta och ersatta med på pappret bättre namn samt Strömberg som är som ett nyförvärv.

Lander kan bli för er vad Svartvadet var för oss back in the days.

Får ni en bra start tror jag säkert ni kan utmana om slutspelsplats via play-in. Att komma direktlvalificerad till kvart via topp-6 blir lite av en skräll.
Kommentera