1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481924 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2349770

Sv: Silly season
J F K: Framförallt borde det finnas någon form av cooldown, typ att man ej får bryta kontrakt inom tre månader eller vad det kan vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Håller med, en cool down hade varit rättvist. Personligen så gillade jag Wästen, redan då han ryktades till oss så kändes det bra i ryggen. Det är fel att vi - MoDo - har tar in spelare som inte gör en enda match hos oss. Vi kommer aldrig att hitta en en lösning i vårt avtal med SHL men likt förbannat så är det svider det.

Sedan tidigare - som alla vi visa skrivit om - så borde SHL delas in i regioner. Bra för miljön och intresset för 'live' matcherna.

Jag kan också hitta argument för att dela ut HA pengar i förhållande till satsning, där satsning inkluderar spelarbudget, arena och publik (hemma och borta). Det finns antagligen någon parameter till som skulle kunna räknas in men just nu ser jag bara de tre jag nämnde. Min hypotes är att svensk hockey skulle må bra av lag som satsar mot SHL, som har publik och arena. Men jag kan också se argumenten emot. Dock, om nu SHL driver mot att stängas MEN det ändå skall finnas ett nålsöga så är 1.satsning och 2. publikintresse bra för SHL. Det driver mot en engagerande SHL.
Kommentera