1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482915 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2350009

Sv: Silly season
KB65: Det handlar ju också om vilka roller vi försöker fylla. Har svårt att tro man hittar en förstecenter i ettan, utan det är väl i första hand för tredje eller fjärdekedjan initialt. Sedan kan man såklart göra klipp som Marenis, men jag har svårt att tro att man skulle chansa på att en division ett-spelare är given i toppkedjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Grejen är väl att det inte är givet att vi hittar någon som fyller rollen som center för en tredje eller fjärde heller. De finns ju där men det är inte enkelt att plocka från en ganska främmande marknad (för oss).

Hinken har sagt vid tillfälle att man skulle kunna plocka ihop ett ganska dugligt allsvenskt lag med bara Ettan-toppspelare, men han har inte tiden att fullt fokusera på den ligan. Vårt geografiska läge är ett av hindren där.
Lag som Kristianstad, Tingsryd, Vita Hästen, Almtuna och till viss del även AIK och SSK sonderar ju den ligan med hyfsad framgång. De fyra förstnämnda gör det för att de nästan måste plocka från den hyllan.

Men jag föredrar nog faktiskt att Hinken har lägger sitt fulla fokus på Nordamerika, SHL/HA samt Europa till viss del även om vi går miste om en ganska bra marknad under oss.
Kommentera