1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474667 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2350769

Sv: Silly season
MoDoNörden: Vetefan.. definitivt större uppsida på Westfält samt är han större/starkare vilket är något vi saknat. Petterssons kurva pekar nedåt. Tror det finns en rätt stor risk för en ny Mannberg-värvning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Nucky: MW kändes mer eller mindre handplockad av MK för att fylla en roll som vi saknade ifjol, tror inte Hinken hade så mycket med den värvningen att göra.

Men kan gilla att man får in mer rutin i laget. I ett slutspel vill man inte ha så flashiga spelare utan mer hårt arbetande som tar rätt beslut när allt ställs på sin spets, även om jag tror att Westfält hade kunnat bidra med det (minus rutinen).

Fördelen med AP är väl att han är en tydligare rollspelare och lite mer användbar än vad Mannberg är. Räknar inte direkt med att han blir någon poängspruta på ålderns höst, dock.

I Mannbergs fall förväntade man sig nog att han skulle leverera en del poäng och vara mer bärande offensivt men när han inte gjorde det i den utsträckningen man hade hoppats på så blir det svårt att hitta en vettig roll och känna att man får någon vidare bang for the buck.

Uteblir poängen för AP bör det ändå inte vara några bekymmer att ha honom cementerad i en tredjekedja. Känns spontant som en rätt klok och välutbildad spelare.
Kommentera