1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2353567

Sv: Silly season
J F K: Det som är riktigt sjukt är varför det alltid ska fungera såhär, dvs att vi ska betala hiskeliga skatter för allting, och sedan ska korkade kretiner sitta och distribuera dem på godtyckliga grunder.

Dubbla bränslepriser och elpriser = dubbla skatteintäkter. Men istället för att halvera skatten vilseleder man folk genom att svamla om "Putin-priser" och låtsas sedan vara the good guy genom att locka med lite bidrag till de som drabbas hårdast. Jag hade en elräkning på 8000 kronor trots att jag eldade värre än kaminmannen i Percy Tårar. Sedan bestämmer någon att jag ska få 2000 i "el-bidrag". Jahapp, det var ju bra. Men för att få tillbaka MINA skattepengar så måste jag först bli kund hos Swedbank, för det är enbart dit de betalas ut.

All denna administration och trassel. Sänk skatten för bövelen!

Ge idrottsklubbarna som genererar turism, ungdomsverksamhet etc. massiva skattelättnader istället och skippa detta bidragsfiffel med hockeymuseum, sålda trottoarkanter etc. Är så jäkla trött på skiten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett: Swedbank? Pengarna som delas ut krediteras av elnätbolagen på kommande fakturor, började i april-maj beroende på vilket bolag, detta görs utan att man behöver göra något. Men ska man flytta eller har andra skäl så är ett överföringskonto på Swedbank vad som gäller. Jag fick noll på förra räkningen och resterande dras på kommande.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Vill du få bort dessa absurda skattetillägg som kommer varje år måste vi rösta bort sossarna. Så länge de tar stöd av MP eller V för att regera kommer vi medborgare bli straffbeskattade varje gång de får chansen.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: När gamla bilar är skattebedriade borde väl också äldre personer vara det, eller hur?
Kommentera