1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

392931 inlägg · 3975 ämnen

Inlägg #2357960

Sv: Silly season
Tarasov: Han var det, så här skrev Rytter om honom tex.
"Rockwood var en center man verkligen saknar i dagens hockey, en riktig playmaker som kunde diktera spelet och tempot i matcherna. Gillade honom skarpt som spelare och hade önskat att se honom en hel säsong hos oss. Tänk ifall Karlin fått chansen att forma honom"
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Axle San:

Ja jag tycker Rockwood var en riktigt bra center och en spelare jag gillade att se. Att han sedan hade brister i defensiven är väl naturligt för hade han varit bättre i dessa delar hade han inte spelat i HA. Mycket hockey och talang i den killen.

Väldigt tråkigt att det inte funkade i modo och i gruppen så det var nog rätt beslut att skicka honom. Rent spelmässigt hade jag gärna fått se honom en säsong till och gärna under karlins ledning.

Jag tror AIK gjort en bra värvning, kan man sätta honom i en toppkedja och ge han en vass avslutare och en powerforward kommer han göra mycket poäng. Han kan bli en assistkung som typ ljunggren i Mora.

Blir intressant att följa honom under årets säsong.
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Axle San: Jag gillade honom skarpt när han var här. Det fanns en finness till honom och han producerade väldigt bra i en tid när vi behövde allt vi kunde få. Men han hade även uppenbara brister och jag tror inte han skulle passa in i dagens trupp under Karlin och co.
+2
Kommentera