1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480565 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2363079

Sv: Silly season
Är väldigt besviken av värvningen på förhand, hade förväntningar på en mycket bättre center på papper. Kollar man på tambellini så hade han 4 raka säsonger i Ahl med 30+ poäng. Dicken har säsonger innan denna snittat 0,5 p per match i ECHL… Hade mer förväntat mig en tambellini värvning med löftet att herr laget skulle satsa hårdaste i år om jag ska jag vara ärlig. Hoppas han blir en perfekt 3:de länk men man har inga höga förhoppningar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Näsan: Med tanke på att vi har letat en center i flera månader och den kommer först nu så blir det ju lite av en besvikelse. Gissar att Hinken hade räknat med ett bättre namn men sedan fick panik och fick nöja sig med det här. Viss floppvarning. Men jag tror vi kommer förstärka med ett starkt namn under säsongens gång. Laget i övrigt ser stark ut. Tror MoDo kan vinna grundserien faktiskt.
Kommentera

Sv: Silly season
Näsan: Säsongen 20-21 så spelade knappt AHL/ECHL pga pandemin. Finns inte mycket av värde i statistik att ta från just den säsongen. I övriga säsonger så har han haft väldigt fint snitt i ECHL och även fått chansen i AHL stora delar av säsongerna.

Då han har flera säsonger i Colorado och dessutom spelat med Riley så litar jag på att vi har gedigna referenser för den här värvningen.
Kommentera

Sv: Silly season
Helt sjukt vad folk har för förväntningar på värvningar !!!

Det är väl bara inte en gång Gradin och hans föregångare har sagt : Vi spelar i Andraligan så vi står inte högst upp i herakin när det gäller att få hit topp spelare !!!
Kommentera