1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481845 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2367825

Sv: Silly season
J F K:

Ja att Jayden (om det blir han) inte ska spela med Woods borde ju vara uppenbart.

Inte bara får de svårt i offensiven och det fysiska speciellt i ett slutspel, gissar att defensiven skulle vara bedrövlig också.

Dessa ska leda en kedja var.

Det intressanta är valmöjligheterna vi får med bättre djup jämfört med förra året.

Överraskar södergran positivt och producerar så kanske vi har lyxen att spela förra årets andra som tredjekedja. Sven-ejk-aagaard.

Om allt faller väl ut tror jag Jayden-AP-Södergran skulle kunna producera och klättra i ranking. Vi har även lyxen att byta plats på marenis och södergran ifall de ej får kemi. AP har offensiv I sig och med lekkamrater som jayden och södergran/marenis kan han nog producera samtidigt som han är stabil bakåt.

Visst att man snackar om att vi ska ha tre jämna förstakedjor, numret på kedja spelar ingen roll osv. Men detta blir ju mest snack i slutändan, faktum är att det alltid blir 1-2 kedjor som hittar kemi och producerar lite bättre och får mer istid än övriga två.

Det är dock positivt med detta djup och konkurrens. Förra årets andrakedja kan lika gärna vara tredjekedja i slutet ifall de inte producerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: Ikväll blir det Modo-Djurgården… kommer följa HA en hel del.
Jag vill ju ha upp er till SHL… samtidigt som jag vill att Löven missar avancemang återigen o att Djurgården får svettas några år till.
Frågor på det?
Kommentera