1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2369946

Sv: Silly season
Bad_Brett: Det är svårt att räkna värvningar som du gör. Macmaster var rimligen mest Jocke Grundberg som var scout för Philadelphia och hade koll. Tikkanen, liksom alla målvakter, är främst målvaktstränaren. Även de värvningar som kallas Karlins har säkerligen Hinken också kikat på.

Antingen räknar du samtliga värvningar som Hinkens eller snudd på ingen, för det är inte bara en person som tycker till. Jag är säker på att Karlin också kikat på samtliga vi tagit in och gett sitt medgivande.

Oavsett så är Hinken ansvarig för samtliga värvningar, så det är klart att han ska ha kritik för värvningar som inte slagit 100% väl ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Visst, men kan tycka att det är lite skillnad när det är spelare som Karlin har tränat tidigare och har stenkoll på.

Det som var anmärkningsvärt förra säsongen var att vi avslutade med ett på pappret kanske svagare lag än vi inledde med. Modigs (oavsett hur han var utanför isen) gjorde ett större avtryck än Mannberg + Jelisejevs och frågan är om inte Dahlroth hade gjort ett bättre jobb än Ingman i tuffa matcher mot Björklöven. Det är åtminstone inte uppenbart att laget vi avslutade med var stakare, vilket är extremt märkligt med tanke på att ambitionen var att gå upp.
Kommentera