1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482672 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2369958

Sv: Silly season
J F K: Visst, men kan tycka att det är lite skillnad när det är spelare som Karlin har tränat tidigare och har stenkoll på.

Det som var anmärkningsvärt förra säsongen var att vi avslutade med ett på pappret kanske svagare lag än vi inledde med. Modigs (oavsett hur han var utanför isen) gjorde ett större avtryck än Mannberg + Jelisejevs och frågan är om inte Dahlroth hade gjort ett bättre jobb än Ingman i tuffa matcher mot Björklöven. Det är åtminstone inte uppenbart att laget vi avslutade med var stakare, vilket är extremt märkligt med tanke på att ambitionen var att gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Tänker så här om jag nu inte minns fel

Modigs - Jellk
Dahlroth- Ingman
Lindewall - Mannberg
Tjernström- Nordin

Skulle nog säga att det blir övervikt främst pga att Mannberg är ett så tydligt plus jämf med Lindewall. Nordin tog Tjernströms plats. Men laget saknade djup oavsett.

Sen har du poänger i ditt förra inlägg men jag tror det är lätt att tycka att Svartvadet gjort ”allt” fel medan en bra Sc gör allt rätt.

Men min känsla som om jag tolkar dig rätt du också menar är att Gradin/Karlin kan hantverket, men de har gjort och kommer göra misstag.
Kommentera

Sv: Silly season
Bad_Brett: Är du alltid såhär negativ? ni gick ifrån säsong att nästan få kvala ur till en semi med ny stab m.m?
Kommentera