1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482681 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2369969

Sv: Silly season
Bad_Brett:
Tänker så här om jag nu inte minns fel

Modigs - Jellk
Dahlroth- Ingman
Lindewall - Mannberg
Tjernström- Nordin

Skulle nog säga att det blir övervikt främst pga att Mannberg är ett så tydligt plus jämf med Lindewall. Nordin tog Tjernströms plats. Men laget saknade djup oavsett.

Sen har du poänger i ditt förra inlägg men jag tror det är lätt att tycka att Svartvadet gjort ”allt” fel medan en bra Sc gör allt rätt.

Men min känsla som om jag tolkar dig rätt du också menar är att Gradin/Karlin kan hantverket, men de har gjort och kommer göra misstag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Tarasov: Ja, precis. Det är ju en styrka i sig att laget presterar _trots_ att knappt hälften av nyförvärven blev lyckade.

Det är säkerligen en kombination av massa saker. Karlin spelar såklart en viktig roll, men kan ju även handla om att gruppen trivs ihop. Får även känslan av att Hinken är väldigt uppskattad hos spelarna.

Men likväl, att gå till semifinal får ses som ett okej resultat men inte mer. Och att förlora en direkt avgörande match med 8-3 på hemmaplan är underkänt. Hinken och Karlin har nästan tagit oss till den nivå vi bör ha, men vi är inte riktigt där ännu.

Sedan blir jag provocerad av attityden att det på något sätt skulle vara något stordåd att gå från bottenlag till topplag på bara en säsong med tanke på att vi har en av de fläskigaste plånböckerna i hela serien. Björklöven var 7 poäng från negativt kval säsongen 18/19 (vi hade 13 poängs marginal 20/21). Sedan plockade man in Kenttä och har varit i final tre säsonger i följd.

I en serie där det snarare är regel än undantag för samtliga lag att tvingas bygga nytt inför varje säsong, blir det väldigt märkligt att ha så lågt ställda förväntningar på just MoDo. Det enda som är anmärkningsvärt är att MoDo, sin ekonomi till trots, har underpresterat samtliga säsonger förutom 19/20 och möjligtvis 21/22.
Kommentera

Sv: Silly season
Tarasov:
En sak han definitivt ska ha kritik för förlängningen med Sylwander mitt under säsongen, trots att det gick halvtungt för honom. Sen vet vi hur det gick också.
Kommentera