1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479943 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2381835

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Robin Ztorken L: Är inte ett dugg orolig över Aagard, hans kedja producerade bra igår. Han är den typen som plötsligt gör 3 mål i nästa match, dvs urtypen av en måltjuv.
Tycker det är Sven som drar ner EJK-linan för tillfället. Han kör sina soloraider men inte mycket mer. Inget tackamt läge för de andra två. Marenis ser dessutom rätt trög ut men där tror jag det kommer lossna.
Han visar dock jävligt tråkig inställning som måste träna ikapp pga lång semester. 29 år och börja fuska med sånt känns inte som ett jättebra tecken.
Jag hoppas Gudlevskis visar sin klass ikväll så Gradin kan sitta lite lugn i båten. Tycker Nygren är en ok backup iaf fram till jul, så kan vi hugga på en i Bartosak-klass när tillfälle ges.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Nucky: Jag är egentligen inte orolig alls. Det har gått tre matcher och vi har rejäl produktion, trots att det hackar för flera av de vi hade högst förväntningar på. Jag tycker att vi var klart bättre de sista tre försäsongsmatcherna än vad vi fått ut nu, så kapaciteten finns där.

Jag kan delvis hålla med om kritiken mot målvakterna, men samma sak där. Det har gått tre matcher och de chanser vi släpper till är alldeles för bra. Det är inte alls likt oss att missa markeringar framför mål, slå indianare och tappa pucken på fel ställen. Dessutom måste jag hålla med tränarna att många mål varit ren flyt. Puckar som studsar sjukt konstigt osv. Får vi ordning på försvaret och slutar med naivt spel, så är jag övertygad om att målvakterna kommer prestera mycket bättre.

Lite roligt när man minns tillbaka på timråiternas kommentarer gällande Karlin. Vi skulle spela extremt defensivt och köra igelkottsförsvar osv. Not so much säger jag...
Kommentera

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Nucky: Tycker Aagaard ser riktigt bra ut med Dicken och Woods, jobbade fram andra målet vid sargen. Sånt är viktigt.
Kommentera

Sv: Bortapremiär!!! Vita Hästen - MoDo 2022-09-30
Nucky:
Håller med ang Marenis, så jäkla oproffsigt att slarva med försäsongsträning. Undrar var han hade varit om han tränat som typ Sedinarna.
Kommentera