1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483010 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2395797

Sv: Silly season
Nucky: Powell funkar han med. Eller varför inte båda 2? Nä ska vi slåss om en shl plats så kommer det kosta ekonomiskt med och ingen garanti på lyckat slutresultat. Men vågar man inte vinna så kommer man aldrig att gå upp igen.

Men att vänta till slutet som ifjol och trissade priser är vansinne bättre agera nu. Och känner vi i februari ja men vi kanske behöver max 1 fw eller back så kanske man kan våga chansa. Men att vänta och ska plocka in några är bara idioti. Nä agera nu och visa lite muskler. Skicka en passning till rivalerna att man tänker vara med och slåss om det.

Man sänder ju även en tydlig signal till sponsorer och supporters och har lättare att kanske få till en insamling osv. Men då vill ju folk se att det händer något med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee:

Helt rätt,
Förra årets försök till att värva spets blev ett fiasko, jag kommer inte ens ihåg vad spelaren hette knappt…
Värva nu innan jul så hinner laget spela in sig med nyförvärven!
Vi måste gå upp i år, det är i år som gäller, om vi inte går upp i år blir det aldrig…känns det som
Jag har inte koll tjockleken på Modos plånbok, men jag tycker att vi behöver
1. En målvakt med högre klass, en målvakt som får motståndarna att tappa självförtroendet redan innan nedsläpp, en dröm skulle vara Tex såklart!
2. En toppback som vet hur man ger motståndarna ordentligt med stryk när det behövs!
3. En toppcenter som väger 85-90 kg och som inte kliver undan en uns när det smäller till framför mål!

Slutspelet blir det blodigaste på många år!

**********MoDo till SHL 2023**********
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Jo, sant men om man ska vara ärlig har vi rätt mycket firepower redan. Vi vräker in mål.
Det ska in en högerfattad forward, spets. Förmodligen också en klassmålvakt samt en back (enligt Hinken) så degen kommer nog spenderas. Skulle inte bli förvånad om vi värvar en till center innan fönstret stänger också.
Alltid roligare med offensiva spelare för oss fans, men jag kommer nog jubla högre för en ruggig målvakt i nuläget(ifall nu Tex blir borta)
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Håller med, nu får Gradin visa muskler, känns som en bra säsong att gå upp igen, 101 år sedan starten, känns oerhört mäktigt!
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Jo, men det är exakt vad Hinken säger varje gång. Problemet är att oavsett nät vi värvar spelaren så måste det vara en bra spelare, som passar vårt lag och som vi har råd med...
Kommentera