1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481939 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2395800

Sv: Silly season
Dundee: Jo, men det är exakt vad Hinken säger varje gång. Problemet är att oavsett nät vi värvar spelaren så måste det vara en bra spelare, som passar vårt lag och som vi har råd med...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Självklart ska det vara en spelare som passar in i våran filosofi. Och som nån annan skrev visst vi har målskyttar osv. Men bara kolla på Hv ifjol man tog in Tommi Huhtala och Hunter Shinkaruk. Dom är väl inge målskyttar / poängspelare direkt om man kollar deras statistik dock bra rollspelare. Sedan värvade man in Kelleher och powell som målskyttar. Och då hade endå Hv ett bra lag redan innan man plockade in dessa.

Ta tex en spelare som Södergran eller Mannberg känns som att det finns positioner som skulle behövas kanske uppgraderas om man vill visa lite vad man vill uppnå. Jag tycker Ecke Holmberg gjorde precis detta han plockade in Morisson han tog in Kuusela han plockade in Blatny osv. Och det gick ju som det gick han vågade vinna. Har saknat detta sedan Ecke slutade.

Det kommer kosta men hur många lag startar ej insamlingar för hjälpa till kan alla andra dra in några 100.000 på 1 vecka så måste väl vi klara av det med? Tom Sundsvall Hockey i div 1 klarade dra in det. Men klubben måste visa man går för det. Timrå dunkade in 600.000 för Dahlen man måste få nån morot sådant säljer.

Och det är något klubben måste bli betydligt bättre på Modo till shl var ett bra initiativ men man hör inget längre från dom som drog igång det, känns som att det runnit ut i sanden. Nä bättre jobb krävs om man vill få med sig sponsorer samt supporters och det är något alla är värda.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: Halbgewachs, J.Sundström och Niederbach har Hinken sagt ja till. De två första kräver nog lite sponsring från nuvarande klubbar dock..Den sistnämnde ser ut att köra på i Skåne. De två första kanonerna är nog nöjda med lönen den 25:e. Kämpa Hinken!
Kommentera