1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480453 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2395848

Sv: Silly season
J F K: Självklart ska det vara en spelare som passar in i våran filosofi. Och som nån annan skrev visst vi har målskyttar osv. Men bara kolla på Hv ifjol man tog in Tommi Huhtala och Hunter Shinkaruk. Dom är väl inge målskyttar / poängspelare direkt om man kollar deras statistik dock bra rollspelare. Sedan värvade man in Kelleher och powell som målskyttar. Och då hade endå Hv ett bra lag redan innan man plockade in dessa.

Ta tex en spelare som Södergran eller Mannberg känns som att det finns positioner som skulle behövas kanske uppgraderas om man vill visa lite vad man vill uppnå. Jag tycker Ecke Holmberg gjorde precis detta han plockade in Morisson han tog in Kuusela han plockade in Blatny osv. Och det gick ju som det gick han vågade vinna. Har saknat detta sedan Ecke slutade.

Det kommer kosta men hur många lag startar ej insamlingar för hjälpa till kan alla andra dra in några 100.000 på 1 vecka så måste väl vi klara av det med? Tom Sundsvall Hockey i div 1 klarade dra in det. Men klubben måste visa man går för det. Timrå dunkade in 600.000 för Dahlen man måste få nån morot sådant säljer.

Och det är något klubben måste bli betydligt bättre på Modo till shl var ett bra initiativ men man hör inget längre från dom som drog igång det, känns som att det runnit ut i sanden. Nä bättre jobb krävs om man vill få med sig sponsorer samt supporters och det är något alla är värda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dundee:
Håller inte med, att MoDo lyckas gå plus år efter år speciellt under en pandemi när företag varit extra snål visar på att dom får med sponsorer rätt bra.

Sen hoppas jag verkligen inte MoDo blir till en av klubbarna som går ut och tiger pengar av supporters när det ska värvas, ok om supporters tar initiativ och samlar pengar men klubben ska inte be supporters om pengar.

Sen vet jag inte varför folk har sån jäkla panik med att värva, vi ligger fortfarande 1a och är bara 10 matcher av typ 52 in i säsongen och är inte nu man ska vara som bäst, när väl slutspelet drar igång, lyckas man bara få ihop laget rätt och träffa formtopp då spelar det ingen roll om man slutade 1a eller på sista slutspels platsen, så bättre det tar tid och blir rätt spelare än går snabbt.
Kommentera

Sv: Silly season
Sedan köper jag inte riktigt snacket om att tex Johan Sundström är för dyr nu. Du vet att du får en bra spelare av rang om det slår väl ut. Men I tex Februari så kostar John Doe som du inte har en blekaste aning om och i ren panik värvar exakt samma pengar. Så för mig är det mer självklart att köpa när man vet vad man handlar och det kostar så är det bara men jag lägger hellre pengar på en spelare man vet lite om en chansa på nån för samma pengar i februari. Det kan slå väl ut det kan slå dåligt. Men värvar man nu har ju spelaren en viss tid på sig att komma in i gruppen samt skapa en bra kemi. Det ökar chanserna att han ska lyckas med. Finns aldrig en garanti men man kan göra det bästa av en situation för att förhoppningsvis få det till det bästa. Då har man i alla fall gett det en ärlig chans och skaffat sig bästa förutsättningarna.
Kommentera

Sv: Silly season
Dundee: Gubbarna som startade "MoDo till shl" överlämnade ansvaret för fonden till föreningen när deras målsättning rent pengamässigt var i mål. Sen tycker jag att MoDo inte fortsatt att lansera den överhuvudtaget förutom då det var pandemin och det såldes soffbiljetter.
Kommentera