1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480493 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2395919

Sv: Silly season
Dundee:
Håller inte med, att MoDo lyckas gå plus år efter år speciellt under en pandemi när företag varit extra snål visar på att dom får med sponsorer rätt bra.

Sen hoppas jag verkligen inte MoDo blir till en av klubbarna som går ut och tiger pengar av supporters när det ska värvas, ok om supporters tar initiativ och samlar pengar men klubben ska inte be supporters om pengar.

Sen vet jag inte varför folk har sån jäkla panik med att värva, vi ligger fortfarande 1a och är bara 10 matcher av typ 52 in i säsongen och är inte nu man ska vara som bäst, när väl slutspelet drar igång, lyckas man bara få ihop laget rätt och träffa formtopp då spelar det ingen roll om man slutade 1a eller på sista slutspels platsen, så bättre det tar tid och blir rätt spelare än går snabbt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Amitiel: 100%. Gradin ska ha kritik när det är välförtjänt men känns som många bara spyr ur sig diverse åsikter om hur laget ska byggas. Vi har ju provat under många år att ösa pengar på stora namn, prestigevärvningar. Vi vet hur det gick.
Kommentera

Sv: Silly season
Amitiel: För att folk har noll intresse när det går dåligt, sen när det går bra dyker de upp igen och har helt plötsligt förvandlats till en reinkarnation av Scotty Bowman och Ken Holland i samma person, med oändlig visdom. Och den visdomen säger att vi ska köpa fler spelare, gärna med stora och dyra namn på ryggen, till ett redan bra lag. För då blir vi ännu bättre.

Oerhört tröttsamt faktiskt.
Kommentera