1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482507 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2395953

Sv: Silly season
Amitiel: 100%. Gradin ska ha kritik när det är välförtjänt men känns som många bara spyr ur sig diverse åsikter om hur laget ska byggas. Vi har ju provat under många år att ösa pengar på stora namn, prestigevärvningar. Vi vet hur det gick.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
grimiss:

Instämmer, därför är jag glad att vi inte går efter en dyr Sundström nu. Gradin har visat att han kan hitta betydligt billigare spets genom värvningarna av t.ex Bernhardt, Woods, Sam, Dickinsson.

Jag har fullt förtroende för Gradin eftersom han levererat resultat, vill han avvakta för att då rätt spelare så litar jag på att det är rätt beslut.

Tycker han och karlin har en bra känsla vad som behövs till laget och vilka spelartyper. Detta gillar jag, det finns en tydlig röd tråd, tydliga roller och hierarki.

Glader gick ju mycket mer på namn och individuella prestationer och det fanns ingen riktigt röd tråd och tydliga roller i laget.

Vill man ha värvningar och ändringar i truppen kan man ju önska att Glader kommer tillbaka, där köptes det friskt och vissa (rockwood) slutförde inte ens säsongen hos oss.

Ingen tid jag vill ha tillbaka. Tror sättet vi bygger på nu är bättre långsiktigt, kanske vi inte går upp i år men fortsätter vi göra rätt år för år gör vi det tillslut.
Kommentera