1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479816 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2402310

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Tarasov: Lustig känsla efter vinsten ikväll. Visst, man blir irriterad när laget underpresterar och tappar poäng i onödan. Och man blir glad när laget gör som ikväll, och städar av dessa matcher enkelt.

Men. Samtidigt blir man påmind om att det inte är här vi ska vara. Och att det i slutändan förmodligen kommer handla om MoDo, Djurgården och Björklöven - Oavsett om vi slutar 1:a eller 6:a i tabellen.

Tänker osökt på alla internationella mästerskap där Kanada inlett med att åka på stryk mot lite blåbärsnationer och endast med nöd och näppe lyckas ta sig till slutspel - Och väl där krossar de allt motstånd och ror hem guldet. Förhoppningsvis är vi bättre förberedda i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Bad_Brett: En bra genomförd match av Modo till trots men samtidigt ändå inte helt kassaskåpssäker, en kraftigt designerad tabelljumbo bör man ha kunnat avfärda betydligt enklare anser jag, hade Hästen haft lite med studs i någon av sina skarpaste lägen så hade det varit match iaf resultatmässigt.

Såg dessutom AIK-Dif och igår och känslan är att DIF kommer bli en svårt nöt att knäcka, det finns otroligt mycket individuell kvalité i det laget och gissningsvis har dom inte värvat klart, lär dyka in minst 2 dyra importer senare i vår så jag hoppas Hinken har laddat stora plånboken med sedlar för vi kommer behöva förstärka om vi skall hänga på värvningståget till Shl
Kommentera