1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2402333

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Bad_Brett: En bra genomförd match av Modo till trots men samtidigt ändå inte helt kassaskåpssäker, en kraftigt designerad tabelljumbo bör man ha kunnat avfärda betydligt enklare anser jag, hade Hästen haft lite med studs i någon av sina skarpaste lägen så hade det varit match iaf resultatmässigt.

Såg dessutom AIK-Dif och igår och känslan är att DIF kommer bli en svårt nöt att knäcka, det finns otroligt mycket individuell kvalité i det laget och gissningsvis har dom inte värvat klart, lär dyka in minst 2 dyra importer senare i vår så jag hoppas Hinken har laddat stora plånboken med sedlar för vi kommer behöva förstärka om vi skall hänga på värvningståget till Shl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Gavelo: Jag kan tycka att vi gjort ganska mediokra insatser de senaste fyra matcherna men ändå lyckats plocka 9 pinnar, det är starkt men det har också varit mot tungt bottentippat motstånd.
Tror också DIF blir för tunga i längden om vi inte får in lte spetskvaliteter samt får igång de spelare som hackar betänkligt.

Däremot verkar inte DIF vara HV-överlägsna denna säsong, så hoppet lever!
Kommentera

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Gavelo: Det är också så att lag tänder till extra i derbyn, samma med Modo som brukar prestera fina insatser mot Löven och tröttare sådana mot sämre lag.

Men visst har DIF förstärkt bra och kommer bli en svår motståndare i vår men ser större chanser där än mot Löven för där tycker jag vi har kört fast, hamnat i ett mentalt underläge efter semifinalen, Länge kvar av serien men blir vi etta så är det också en del rävspel då, att undvika Löven i en ev. semi kommer stärka deras övertag ännu mer om vi sen får möta dom i en final.
Vill ha 3p när lagen möts om några veckor, sätta lite frågetecken hos dom och jämna ut balansen lite.
Kommentera