1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474663 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2402338

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Gavelo: Jag kan tycka att vi gjort ganska mediokra insatser de senaste fyra matcherna men ändå lyckats plocka 9 pinnar, det är starkt men det har också varit mot tungt bottentippat motstånd.
Tror också DIF blir för tunga i längden om vi inte får in lte spetskvaliteter samt får igång de spelare som hackar betänkligt.

Däremot verkar inte DIF vara HV-överlägsna denna säsong, så hoppet lever!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Robin Ztorken L:
Jag tror inte att vi ska underskatta att vi faktiskt får arbetsro när vi ligger där vi ligger. Även om en blåslampa alltid kan jaga på lite extra att vi känner oss pressade att jaga poäng.

Tycker vi stundtals ser rätt trötta ut och om vi minns hur HV såg ut vid den här tiden förra året så var de extremt trötta och nedtränade vilket de fick utdelning för senare fram emot våren där de hade en extra växel att lägga i.

Det är sannolikt därför vi blixtrar till mot de lag som betyder lite extra, tex Björklöven men i övrigt kan vara lite loja och inte alltid se ut att gå på max. Tänker att det kan ha varit därför några av våra matcher i början sprang iväg i siffror för att vi till en början var taggade till tänderna och att det nu går lite troll i målproduktionen när vi är på 99% och inte 100% i varje byte.

Jag tror även att vi nött en del special teams med BP och förstärkt ett grundspel som ska ingjuta trygghet. Guden har verkligen steppat upp och håller alltså nollan igår trots extrema bjudningar från några spelare igår.

Norén och Ingman är en fröjd att se ihop. Ingman måste fått en boost av att spela med Berg, för han är så jävla säker i sina ingripanden nu och Norén spelar extremt moget men även på gränsen till utmanande som jag vill minnas att även Hedman gjorde där man emellanåt slet sig i håret och tackade gudarna för Timander.

Norén tycker jag är en yngre bättre version av Norlinder. Han lyckas i princip med allt. Han transporterar ut pucken. Han vinner åkdueller i backcheck och lyckades skicka in en hästenspelare i vår stolpe i en åkduell. Han får ut pucken längs med sargen trots att Hästen hade en spelare som stod och täckte (kanske lite flyt också men han gör något rätt). Han briljerar i mittzon och vänder spelet omedelbart, grymt bra teknik med pucken.

Jag är lika såld som Ztorken var när Norlinder slog igenom.
Kommentera

Sv: MoDo - Vita Hästen 2022-11-02
Robin Ztorken L: Nä men jag håller med, Modo har gjort det som krävts utan att glänsa, vilket såklart kan betyda olika saker, men vi kommer behöva förstärka rejält om vi skall rå på Djurgården och Löven i slutet.
Linus klasens intåg i Dif visade sig bli riktigt lyckat, han var en av isens bästa spelare igår
Kommentera