1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481639 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2416478

Sv: Silly season
Keriksson: Vet att någon nämnde november som en svag månad för oss tidigare, men det brukar faktiskt vara en bra månad för oss om än kanske inte riktigt så här dominant. December/januari brukar vara lite kämpigare - vi dippade då till ett snitt på ungefär 1.8-1.9 ifjol i samband med att förstakedjan kallnade och att sedan Modigs lämnade. Sen avslutade vi säsongen starkt igen.

Nu tycker jag att vi har en helt annan bredd och djup i laget så det kan garanterat hålla i sig bättre än förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KB65: nån typ av dipp, relativt till den här novemberkrossen, kommer ju komma tveklöst. Det jag tror är väldigt positivt är att modo sannolikt kommer ha massa utrymme att "bränna" typ en månad inför slutspelet för att maxa formen. Träna tungt, vila upp viktiga spelare, låta nygren stå etc etc. Sen vet man ju aldrig hur det slutar men hade man legat på plats 5-6 så hade man ju behövt köra in i kaklet så att säga för att ens hamna i garanterat slutspel.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65: Ja, bredden på denna trupp är riktigt imponerande, Värvningen av Adam P och Josh var klockrena, vilka centrar vi har!
Nu vill jag bara att Riley kommer tillbaka lika starkt efter skadan, ser fram emot 2023, då börjar det roliga.
Kommentera

Sv: Silly season
KB65:
Anmärkningsvärt med tanke på antalet bortamatcher, segrar mot BIK, DIF och Mora är starkt
Kommentera