1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481089 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2427403

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
Olle: ok, men om en stängd SHL blir verklighet, och den består av 10 lag. Är Timrå given, eller vilka krav ska man ställa , för att komma ifråga? Nån tomte tror ju på 24 lag, o norra/södra grupper. Men realistiskt blir det nog ganska få lag om det blir stängt. Västerås, en stor stad, bör vara med. Sundsvall är väl också en möjlighet. Fler stora 'marknader' kan ju vara Uppsala,Norrköping. HAr svårt att se det gagna hockey-Sverige
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
puffe2:

Nu tar du på dig din stora hatt igen. Roligt att du nyss hade en föreläsning för Olle hur man ska uttrycka sig och vad som är acceptabelt eller inte och låssas sitta med någon sorts värdegrund.

Men att kalla mig för tomte det är helt ok.

"Nån tomte tror ju på 24 lag, o norra/södra grupper."

Din moralkompass behöver kalibreras, eller så befinner du dig i ett magnetfält.
Låst ämne

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
puffe2: Om den består av 10 lag (varför den nu skulle göra det) så är varken Timrå eller Modo med i den stängda ligan, det är väl givet. Men om cmore anser sig kunna betala ut 14x65 mkr idag (nästa säsong), varför skulle man behöva minska till 10 lag? Ekonomin i det hela ligger väl i vad folk är villiga att betala för matcherna? Visst kanske vi i norr skulle få ett litet tapp i tv-publik för att vi skulle spela fler matcher mot lag i folkfattiga regioner och färre mot storlag i söder men vi kanske kunde kompensera det med fler människor på arenorna för matcherna blir mer intressanta?
Låst ämne