1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2427404

Sv: MoDo - Tingsryd 2022-12-16
Olle:

Precis, det är väl inte en dum ide att hyra ut sin stjärnor ifall det är helt klart att man missar slutspel. Ger en ju pengar att satsa kommande år ifall man kan spara in några feta löner i slutet av säsongen. Pengar som kan gå till nästa års satsning.

Ser detta med att spelare säljs av som minsta problemet, Västervik gör det redan idag och skeppar spelare mot ekonomisk kompensation varje år trots att vi har en öppen liga.

Tror det är mest gammalt tänk som gör att man är emot en stängd liga, det går liksom inte att jämföra med pengarna och risken som finns nu jämfört med 70, 80 och 90 talet.

Nya tider behöver nytt tänk.

Tror det skulle vara bra för klubbarna att kunna utveckla sin verksamhet och sina spelare utan att ha hotet att tappa 50m i intäkter och ha risken för konkurs hängande över sig.

Kan inte vara speciellt nyttigt för någon (spelare, ledare, mfl) i de klubbar som riskerar nedflyttning. Vilken jävla press att leva med att man kanske ställer till det så personer tappar jobbet eller ser till att klubben går i konkurs.
Låst ämne