1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2435362

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
erjo:
Ja tittar som sagt på andra saker och det var en fortsättning på temat ”tycker utan att veta”. Man får gärna tycka att plus minus säger mkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Tarasov: 6 veckor kvar av köp. Hur ska Hinken kunna hitta 4 lirare. Foppa borde hjälpa sin polare. Ringa upp och säga hej, det är Foppa på tråden. Det hade jag gjort om jag hade 1 miljard.
Låst ämne

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Tarasov: Jo, jag har förstått att du går efter andra saker, men har aldrig någonsin förstått vilka. Det är oerhört svårt att tro att de är relaterade till prestation på isen.

Lite raljant.
Tar du Svenningsson är han dålig i egen zon. Han spelar naivt när han vunnit pucken, så istället för att säkerställa att han får den ut ur zon försöker han ofta dribbla eller slå ett pass. Han har ganska dåligt spelsinne och är sällan på rätt plats. Han är exceptionellt dålig på att hantera pressspel, vilket gör att han sprider puckar exempelvis i pp. (Ta Niederbach som har ett extremt lugn med pucken som exempel på motsatsen).

Svenningsson är en mycket bra skridskoåkare och är duktig med pucken när han får komma i fart. Han har ett bra skott, men har inte förstått att det för 20 år sedan gick att på ren skicklighet sikta och skjuta hårt för att överlista en målvakt, medan resten av hockeyvärlden förstått att det är mycket viktigare att skjuta snabbt/oannonserat/med skymning.

Jag gillar svenningsson, för när han åker väldigt mycket skridskor och spelar enkelt är han en bra allsvensk spelare.

Jag kan dock inte för mitt liv förstå dina bedömningar.

Pratar man Hasa är han en av de sämsta backarna jag sett i MoDo som varit ordinarie under den allsvenska perioden.
Låst ämne