1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2435370

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
J F K:
Gillar dig dina synpunkter in emellanåt även om jag inte alltid delar dem, men du faller ofta in i härskartekniker som är rätt trista och förstår inte varför du håller på så. Du tar dessutom själv illa upp när någon raljerar över dig. Sannolikt kommer Sveningsson skjuta direkt i pp tidigare än du slutar med sån skit. Rätt synd då det solkar ner dig som skribent här.

Jag har skrivit rätt många gånger att tycker att Sveningsson är bra på att skydda puck, och bra på att transportera puck och får fast den i anfallszon. Det som möjligtvis skiljer från övriga är jag tycker hans passningspel är rätt bra ingen speluppläggare men det duger alldeles utmärkt i allsvenskan. Jag har dessutom några gånger skrivit att jag inte tycker han fått ut det jag trodde rent offensivt poängmässigt denna säsong. Jag har också skrivit att jag vänder mig i huvudsak mot sågningarna längs med fotknölarna. Sammantaget inte jättelångt ifrån dina synpunkter för den välvillige läsaren.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo Hockey - IF Björklöven 221230
Tarasov: Det som provocerar mig mest med Svenningsson är att han har talang att vara mycket bättre än han är. Ta Hasse Jonsson som var en ytterst begränsad spelare, men som var instrumental för vårt guld 2007 och även tog sig till NHL för att han förstod sina begränsningar. Svenningsson skulle kunna vara en riktigt bra allsvensk spelare.

Den dagen han förstår att han måste spela enkelt kommer han växa enormt.
Låst ämne