1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481001 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450292

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: Om man säger såhär. Farten och den snabba hockeyn är vårt signum och vårt DNA. När vi inte då har kraften och trycket i kroppen som vi ej kommer ha ett par matcher in i slutspelet blir vi oerhört mycket sämre. Det är DÅ vi kommer straffas och i slutändan kanske falla på. Måste ha en plan b till det problemet. Vi kommer inte vara ett lag som brunkar oss till vinster.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
MoDoNörden: Lag måste ha svackor annars blir man undermedvetet loj och tror att det går bra än fast man slutar att offra allt för laget. Nu är den perfekta tiden att ha en svacka, gott om tid att rätta till, och tillräckligt nära slutspelet för att inte bli loj igen.

Glöm inte att rösta på guldgallret
www.hockeyallsvenskan.se/artikel/xci3ald1h-1el1/guldgallret-2023-arets-basta-junior-ska-utses
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
MoDoNörden:

Det är jobbigare att spela utan puck än med puck, det är jobbigare att försvara än anfalla, det är svårare att vara 100% i defensiven när inte huvud och ben är med.

Våra motståndare kommer ha lika jobbigt, lika lite tryck i benen och ont i kroppen som vi har.

Gillar vårt lagbygge och vi har fått in spelare som bör passa i ett slutspel t.ex Dick, Vela, AP, södergran, Brickley och lägg till ingman som ser ut som en ny spelare.

Tycker vi har mer olika sätt att hota i år jämfört med förra året. Vi har fler spelskickliga backar med brickley och ingman har börjat bidra med poäng med. Vi har en tredje och fjärde som kan göra skitmål och vara fysiska och bidra med energi. Vi har kompletterat truppen med det vi saknade förra året och då var vi ändå nära att gå till final. Kan inte begära mer av lagbygget som känns väldigt genomtänkt.

Blir vi dessutom klara seriesegrare tidigt så har vi lyxen att styra om träningen och vila spelare för att komma in i slutspelet med spelare som fått behövlig vila och återhämtning. En lyx som våra konkurrenter kanske inte har då de förhoppningsvis kommer kriga om placeringar in i sista matchen.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
MoDoNörden: Samtidigt är vi det lag som har bäst förutsättningar för att vara fräschast i slutspelet. Finns ingen vidare "trött" faktor så länge som man inte behöver gå kort på folk.
Kommentera