1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481008 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450320

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Gavelo: Tyvärr lutar det åt att det blir samma visa som förra året. Skönt lir genom gruppspelet där man kan vara nonchalant utan att det straffar sig allt för mycket, men väl i slutspelet faller vi på det fysiska och grisiga spelet som andra lag sedan innan identifierat att vi inte klarar av. Gör om gör rätt Hinken!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Hinken: Lustigt hur det här resonemanget alltid kryper fram på forumet vid en förlust men det är helt tyst när vi vinner. Vi var totalt ”felbyggt och illa förberedd” förra året men hade trots allt 3-2 i semifinalen. Nu har vi ett ännu bättre lagbygge och vår hittills bästa säsong någonsin i Hockeyallsvenskan, i en serie med större konkurrens på många år dessutom. 10 poäng före tvåan med 2 matcher mindre spelade, trots en spelmässig svacka. Men allt är skit ändå?

Det finns mycket att förbättra och kritik är bra, men den här krypande losermentaliteten är lite tröttsam med tanke på vårt läge.
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Hinken: Är väldigt tydligt att det här laget är mer redo än förra årets lag. Men om det räcker får vi se!
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Hinken: Inte måla fan på väggen riktigt än, vi ska spela om det först.
Men som jag sagt ett tag så verkar vi fortfarande ha svårt att hantera matchsituationerna när det blir tufft, grisigt och mycket fulspel, det måste vi behärska annars slutar det som det gjorde i fjol.
Kommentera