1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480955 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450331

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
modomille:

Många nervösa nu redan. Vi får hoppas att laget inte har samma svaga psyke och börjar darra bara de tänker på slutspel och löven, ssk eller dif.

Slutspel är roligaste tiden på året. Bara att njuta, antingen går vi hela vägen och får fira eller så får vi börja om och satsa igen.

En sak är säker, de må vara en sämre serie än shl. Men det är fan så mycket roligare att ligga i toppen och tävla om att vinna nått (uppflyttning), än att vara ett lag i botten och supporta en misskött klubb där det bara är en tidsfråga innan man åker ut. Den ångesten och paniken är ju inget mot att torska en semi mot löven på hemmaplan i match sju.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: Inte för att dra igång nåt men tycker bernie och nässen är för mjuka när det drar ihop sig.Dom är bra i serielunken mot taif,vik ,vit o.s.v men varit rätt osynliga två år i rad i slutspelet. Ni har varit bäst i år så länge och är laget att slå men serielunk och slutspele är två skilda världar. Alla pratar om löven och modo just nu men jag är inte så säker på att nån av lagen står där i finalen men vi får se 😎
Kommentera

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: Japp bara att köra ända in i kaklet, no looking back!
Kommentera