1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480966 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450341

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Gavelo:

Fast det låter ju inte som du har oss som favoriter.

"Vi kan ju konstatera såhär att vi kommer få stora problem i slutspelet."

Baserat på vad? Hur serien sett ut? Hur vi har sett ut i matchen idag där vi inte kom upp i nivå?

Stora problem låter som du tycker att det är en bragd ifall vi tar oss till semi och förbi den.

Hur det sett ut i tidigare slutspel är egentligen oväsentligt det är nya förutsättningar varje år och jag tycker vi stärkt laget för att vara mer redo för slutspel, samt att spelarna som var med förra året har lärt sig en hel del son de kommer ha nytta av.

Med resonemanget att historiken spelar roll så borde vi ju älska att möta löven då de har en historia av att torska finaler.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: Nej jag har inte Modo som favoriter, men vi kommer vara favoriter bland lagen i serien utifrån deras perspektiv.

Är det ett tillvägagångssätt du har att ställa femtioelva frågor i varje inlägg för att förvilla eller vad är grejen med det?
Baserat på hur vi inte klarat av slutspelet tidigare år, hur vi uppvisat samma tendenser att tappa kylan och gameplanen denna säsong (Exakt det Karlin sa i intervjun efter matchen idag) i 2 möten av 3 mot löven, i 1 av 2 möten mot SSk och 1 av 3 möten mot Dif, dom lagen vi rimligtvis kommer möta i semi eller final och DET begrundar jag det på!

Jag håller med om att vi har stärkt laget, vi har mer slutspelsrutin i nya spelare och i gamla spelare vilket givetvis är en nyckel, men som jag skrev som du verkar ha missat att Modo själva kommer vara deras största hinder att nå Shl, kan vi hålla oss ifrån Rahimi och inte stå och käfta med domare och spelare så vi tappar gameplanen så har vi oerhört goda chanser att klara detta, inte annars.

Men nu tänkte jag avrunda här så jag tackar dig och alla andra för en fin diskussion.
God natt.
Kommentera