1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481011 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450349

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Det som är lite roligt på detta hockeysnack med Modo är att det går 100nde varvet på att ni kommer få tufft i något som inte ens har startat ännu.. så hur kan ni veta redan nu? genom serielunk att Modo kommer få det skit tufft och åka kanske redan i kvarten

sen när ni väl vinner matcher, ja men då var sveningsson skit kass för han gjorde inget hattrick , så jag får för mig att ni vill bara ha något att gnälla över på detta hockeysnack för att trigga igång varandra?:p
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Nooky:

Jag tolkar det inte som att det är för att trigga andra. Utan snarare ett skydd för att minska besvikelsen om vi blir utslagna, då kan man alltid skydda sig med "Vad var det jag sa, det var ju detta jag räknat med bla bla bla"

Men besvikelsen kommer vara lika stor ändå, så det är bara ett falskt skydd. Man kommer bli lika besviken över missad shl plats och att vi får börja om ändå.

Varför inte tänka " detta är en kanonchans, vi är favoriter och ska upp nu", gå på matcher, se slutspelet och njut. Värsta som kan hända är att man varit glad och mått bra av läget vi har fram tills vi åker ut.

Besvikelsen kommer vara lika stor oavsett, därför väljer jag själv att njuta av läget och chansen vi har tills nederlaget är ett faktum.
Kommentera