1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474706 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450417

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: det är ingen idé att diskutera mot gavelo, inte nog med att han har bokens bästa hockeyöga, han har nästan aldrig fel, han är dessutom läkare. bara senaste veckan har vi:

"Modo blir blottade på sina svagheter när vi möter bättre lag." (modo var överlägsna)

"Obegripligt minst sagt.
Våran klart sämsta kedja offensivt och våran klart sämsta kedja defensivt, vad är det Karlin vill försöka uppnå?!" (kejdan var kanske lagets bästa i segern)

"Det är inte röntgenläkaren som gjort fel, det är Modos läkarteam som åter igen gjort en missbedömning och det är det som diskuterats." (ny skada på dicksison, inte den gamla)

"Som jag skrev, Modo sitter i förarsätet truppmässigt men jag räknar aldrig bort löven." 2023-01-19 09:50
"Både Löven och Djurgården är bra och bättre än oss så vi måste överträffa oss själva om vi skall ha en chans." 14 timmar sedan
"Nej jag har inte Modo som favoriter" 11 timmar sedan

tar inte upp vela igen, den vet vi alla om
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
BobbyG:
Jag har rätt om att Modos svagheter blottas när vi möter bättre lag, det är ju bara att titta på matchbilden, när tycker du att vi var överlägsna? Detta skrev alltså i mötet mot djurgården igår och du är nog i så fall enda personen som tycker att Modo var överlägsna ?!

2:a kedjan hade under en tid varit klart sämst offensivt och defensivt, högst aktuellt när detta skrevs, bara en dåre kan påstå annat. Vill du att jag tar fram statistiken från när detta skrevs?

Ang skadan hade jag rätt igen, en missbedömning som jag varnade för 3 veckor innan comebacken.

Vad är det du inte begriper?, Modo sitter i förarsätet för vi leder serien men JAG håller inte Modo som favoriter i slutspelet, försöker du ens förstå?!

Vela är dock något jag backat på och det har jag även skrivit här för några dagar sedan
Kommentera