1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474698 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2450434

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Gavelo:

Nu menar jag att vi har exponerat större svagheter hos våra främsta konkurrenter löven, dif, Mora, ssk, bik än vad de har lyckats exponera på oss. Inte hur det gått mot botten.

Sett över 3 matcher så har vi ju dominerat DIF i 2 av 3, ändå så tycker du att vi slår i underläge mot dem. Mot löven tycker jag vi varit bättre spelmässigt i 2 av 3. Mora har vi rätt enkelt mot av någon anledning. BIK fick den största överkörningen denna säsong i förstaperioden hemma, ett under att inte matchen var avgjord då. Det är väl endast SSK där vi inte övertygat tycker jag.

Tycker detta är loosermentalitet, vi har visat i serien och matcherna att när vi når vår nivå är vi extremt svåra att slå. Bara det att motståndarcocher tycker vi är bästa laget och med bäst struktur och är svåra att slå är ett gott betyg. Inte ofta man hör sådant beröm i intervjuer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF - MoDo Hockey 2023-01-20
Rytter: Ja jag kan ju inte riktigt argumentera emot det du säger för du har en stark poäng, man kanske blir lite blind efter en sådan enastående säsong som
Modo gjort och när en eller några förluster kommer så kanske man drar lite för stora växlar av det, vi kan kalla det fartblind.
Som du säger så verkar vi ha lite lättare mot både Mora och Bik, ja även Dif i 2/3, det är väl bara Löven som känns riktigt läskiga.

Alldeles oavsett så är det inte nu vi ska vara bäst (äldsta klyschan i hockey) det är i slutspelet.
Med Dicken och en ny in så ska vi absolut kunna utmana om platsen på allvar, bara hoppas vi får vara skadefria.
Kommentera