1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2451248

Sv: Silly season
Confusius: Det är helt sjukt att ni kontinuerligt ska snacka ned/snacka skit om Bernhardt. Det är ju tydligt en återkommande agenda med och har ingenting med någon generation att göra. Tycker det där att bara katergorisera/generalisera in folk i fack baserat på några få uttalande när man varken känner personen eller kontext som frågorna är utklippta ut är ganska inskränkt och korkat.

Det känns galet att man som modo fan skulle snacka så illa om Bernhardt. Han har varit enorm för modo och är stor anledning att vi ens kan utmana i år. Själv tycker jag det är fantastiskt att han faktiskt är kvar den här säsongen och är väldigt tacksam att han är det. För han är en extremt bra hockeyspelare och en som vi inte skulle kunnat ersätta om han försvann. Det är så många gånger hans produktion varit anledningen vi vunnit och räddat upp för att andras misstag inte ska resultera i poängtapp. Det är dock få som räddar upp om han har en sämre dag och det säger ganska mycket om hur viktigt han är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
atomragnar: Jösses vad mitt inlägg tog skruv!!?? Det var mest en allmän observering jag gjorde om en generation jag själv följt via arbete på skolor och diverse idrottsföreningar, egentligen inget mot Bernhardt själv. Som svar på ett inlägg om just detta.

Och det var för övrigt första gången jag någonsin sagt något som skulle kunna tolkas som kritik mot personen B. Antar att det är andra användare härinne du retar upp dig på?!

Hans hockeyspelande har jag dock kommenterat många gånger. Och överlag gillar jag Bernhardt väldigt mycket trots hans defensiva begränsningar.

Skiter fullständigt i om han ser loj ut, aldrig ler, eller vad fan det kan vara.
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar: Vissa av oss tycker helt enkelt att det är frustrerande att bevittna bortkastad potential. Med samma resonemang kan jag hävda att Alexandre Daigle fick för mycket kritik. Jag menar, han gjorde ändå 10 säsonger i NHL och snittade över en halv poäng per match, hur många ishockeyspelare kan stoltsera med en sådan bedrift?

Eller så kan man tycka att det är trist att en spelare som gick etta i draften, gjorde 137 poäng på 53 matcher i QJMHL som 17-åring, gjorde sin poängbästa säsong i NHL som 18-åring och började därefter fokusera på att leva glassigt istället för att vinna ishockeymatcher. Givetvis är det extremt imponerande att kunna prestera på en sådan hög nivå utan att ha fullt fokus, men likväl känns det lite trist att någon som hade kunnat bli en Crosby "nöjde" sig med att vara en utfyllnadsspelare.

Bernhardt hade redan varit ordinarie i NHL om han hade haft rätt inställning och fokus, det är jag övertygad om. Såklart tur för vår del, men likväl är det frustrerande att se. Och nu när han oavsett tycks ha ställt in siktet på att spela någon annanstans nästa säsong, önskar man ju att han kunde lägga in den där extra växeln nu och visa hur jäkla bra han faktiskt kan vara.
Kommentera

Sv: Silly season
atomragnar: 100%. Tycker också det är sjukt märkligt hur man kan dra så många slutsatser om hans attityd och inställning utifrån ansiktsuttryck, små reaktioner vid mål/misstag etc etc. Temperament är till stor del medfött. Älskar berna. Är han lite ojämn ibland? Ja absolut. Men vi lirar för tusan i HA. Alla spelare här har brister/saker som behöver utvecklas . Annars spelar dom i shl.
Kommentera