1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480541 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2454652

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Det blir två intressanta veckor nu.

Svårt att få tag i spelare och priserna lär trissas upp då många söker. Lär bli dyrare och dyrare att värva för varje dag som går.

Halloran kan visa sig vara riktigt smart köp. Vad jag förstår gav vi inga pengar till Timrå utan tog i princip över kontraktet. Räkna lite högt, han har max 150tkr/mån men troligare runt 120-130tkr/mån. Vid 150tkr/mån kostar han oss ca 450tkr + avgifter.

Vi har ju sett att finska klubbarna vill ha minst detta i pengar för att låna ut sina spelare + övertagande av lönen.

Hinken verkar förutom att ha ett gott scoutöga spendera pengarna på ett smart sätt.

Säg att gardiner var tillgänglig, han hade nog blivit minst 2-3 gånger så dyr som halloran med pengar för att låna samt övertagande av kontrakt. Inte orimligt att en sådan värvning landar på 1-1.5m totalt med avgift + lön.

Nej jag gillar hur hinken jobbar samt att han verkar lära sig av sina misstag och bli bättre. Det är en sjukt bra egenskap som kommer utveckla honom. Inget väntande på spelare till deadline och tappa de han verkligen vill ha som förra året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: känns billigt, en spelare för de två första formationerna ligger nog minst på 150.000 kr. Snittlönen var för flera år sedan 112.000 kr i SHL. Hur som helst, MoDo har råd :D
Kommentera