1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480538 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2454808

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: känns billigt, en spelare för de två första formationerna ligger nog minst på 150.000 kr. Snittlönen var för flera år sedan 112.000 kr i SHL. Hur som helst, MoDo har råd :D
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Johannes :

Jag tror inte han är dyrare än så faktiskt. Man måste se till vilken trupp Timrå har och de är offensivt framtunga och lagt mycket pengar på hemvändare. Lander, EP, Dahlen, Wedin och Hanzl lär dra en hel del av budget. Vi vet väl att Alvarez låg på ca 130tkr/mån och att Halloran då ligger på max 150tkr/mån tror jag är en rätt kvalificerad gissning.

Kan inte tänka mig att han ligger upp mot 200tkr/mån, för ser inte hur Timrå skulle få in detta i budgeten med tanke på vilka namn de har i truppen.

Dessutom var han inget etablerat namn, han kommer rätt nyligen från NCAA därefter gjort en halv säsong i Finland och 20 matcher i SHL där han snittade lite över 0.5ppg.

Det var ingen färdig stjärna eller ledande spelare Timrå värvade utan snarare en spelare man kan forma och få fin utveckling på. En spelare som har potential att producera bra med rätt spelare runt sig inte en spelare som själv leder en kedja. Lite av en chansning med en stor potentiell uppsida och spetsegenskaper i farten och näsa för målet.

Så jag tror inte Halloran var dyrare än 150tkr/mån pga detta.
Kommentera