1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481578 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2454780

Sv: Silly season
Rödluvan:

Det där är ju hans egen filosofi som han pratat om i flera år. Han personligen anser att det inte fungerar bra och det blir problem i laget, och det är hans erfarenheter.

Men man kan ju vända på det och säga, det är upp till tränaren att se till att hålla alla nöjda och se till att de hittar sin roll och vad de kan bidra med till laget ifall en plötsligt tappar sin PP plats t.ex och hålla dem motiverade. När man hör spelare både i klubben och utanför prata om Karlin så får jag känslan att han är väldigt duktig på detta och jobba med spelarna som ej spelar. Ingen Björn Hellqvist som skickar upp spelare på läktaren utan motivering eller dialog.

Kanske finns en anledning till att Fredrik inte är tränare längre om man vill vara lite elak.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Rytter: I podden så låter det nästan som att han är arg att vi värvar spelare 😅 Nu har han pratat om det i 10 minuter i senaste 3 poddarna så jag tycker det blir uttjatat. Känns inte som att det är vårt problem.
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: Fast det säger Fredrik i avsnittet också. Han menar också att han tror att det här är vägen att vandra. Att han måhända har varit dålig på att hantera det själv som tränare må vara en annan sak.

Uppmanar att lyssna på avsnittet istället för att ta Rödluvans utdrag från det.

Rödluvan - Det är inte alltid vargen som kommer utklädd till farmor och knackar på. Ibland är det faktiskt farmor, ibland är det kanske måhända någon dryg jävel. Typ Jehovas. :P
Kommentera

Sv: Silly season
Rytter: min tanke också, han drar lite för stora växlar på sina egna erfarenheter. Är såklart alltid en viss risk men en gruppdynamik kan gå åt fanders även utan nyförvärv. Att det kommer in nytt folk (givet att dom inte är riktiga kaosmänniskor) är långtifrån den viktigaste faktorn för att bibehålla en bra gruppdynamik / Mvh psykologen.
Kommentera