1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2454811

Sv: Silly season
Rödluvan:
Han låter inte arg han är bara tydlig med att det inte bara är ros när man värvar in ett antal spelare det händer saker med dynamiken som kan orsaka problem, Att folk ska veta det!
och han har lyfte det i samtalet med att Brickley och Holloran kom in för att spetsa till Modo och många tycker att nu kommer MoDo bli starka, Och han då vill påpeka att det inte är 100 % garanti med det.
Precis det sa vi många här inne när HV laddade på med folk, han det kan bli för mycket av det goda! men HV klarade av och hantera det bra skulle det visa sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Silly: Vi tycker olika om det. Jag tycker det låter som att han har ställt sig på en sida, att han helst ser lagen man går in i säsongen med som intakta. Fattar att han vill påpeka det men han blir manisk och överdramatiserar.
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: Jag tolkar det som du, sen kanske han tjatar om det sett över flera avsnitt men det kanske i sig är ett resultat av att han själv misslyckades med den biten som tränare. Tycker annars inte att det finns något att mer att hämta här. Har fullt förtroende för att Karlin och Co hanterar det som behöver hanteras.
Kommentera