1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481970 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2459830

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Rytter: Vela är inte tillräckligt skicklig för att kunna sätta upp Aagaard och framförallt Woods, med Vela som center så får vi ut alldeles för lite av dessa yttrar, Josh eller Ejk är det självklara valet där, Josh känns given.
Sen Ska inte Niederbach spela ytter, det har vi bevittnat denna säsong, han är enligt statistiken flera 100% bättre som center.
Ap’s kedja tycker jag har kört fast lite dessutom.

Jag anser inte att det är fel att skruva på laget, vi har 13 matcher kvar av serien så det är gott om tid att göra förändringarna som är nödvändiga.

Haloran -JD - Woods
Wernblom - Niederbach - Aagaard
Ap - Vela - Södergran
Olsson - Ejk- OP
Sveningsson - Jacobsson - Mannberg
KB65 - Puffe - Tarasov
Nucky- JFK - Icing-Ove
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Gavelo: Haha har länge tänkt ställa upp ett alternativt lag med folk från HS och deras styrkor respektive svagheter, vi har ju början där 😁

Håller med om Nieder, han är väldigt mycket bättre som center.
Men det är galet hård konkurrens om centerplatserna.
Låst ämne

Sv: MoDo Hockey - Kristianstad IK 2023-02-01
Gavelo:

Jag nöjer mig med att konstatera att jag verkligen hoppas att Karlin inte leker hela havet stormar med kedjorna och laget så här nära slutet på säsongen.

Problemet är att vi inte har 13 matcher att sätta detta lag och kedjor eftersom Josh kommer dröja till slutet av Februari början på Mars. I bästa fall har vi 2-3 matcher med honom så laget och kedjorna måste till stor del vara satta innan detta och vi kan sätta in honom med minimala förändringar i resten av truppen.

Sedan AP som ytterforward, nja det låter inte så lockande tycker jag.

Angående Niederbach så tycker jag han slipper undan kritik för lätt, han gjorde sina poäng i början när laget var i form, men han har inte visat att han kan ta tag i det och leda laget/kedjan oavsett ifall han spelar center eller ytter. För mig så ligger han närmast att vara utanför topp 6.

Tycker både Josh och Vela har visat att de är bättre centrar än Niederbach.
Låst ämne